In the world of movies we all can dream.

Born to raise hell (2010)


Yet another shitty Seagal movie… I really really hope he gets out of the 9 year streak of shittyness. He hasn’t been in a good movie since Half past dead (2002). The only good thing I have to say about this movie is that it had a cool femme fatale bodyguard/assassin in it and some cool fight scenes. Story is the same as always, someone close gets killed and people out for revenge…

Then again… I don’t really expect much out of this kind of movie, especially since I know it’s produced in eastern europe… Starting to get tired of the same over and over again tho. It’s been the same story for a decade now, time to move on Steven ! I really really hope there will be a quality movie before he retires… After all he’s one of my teenage heroes.

“Team up with Van Damme and Cynthia Rothrock, make something cool !”

..I rate this movie 2/10 stars..

About these ads

6 responses

 1. SS og JCVD i samme film skjer aldri, de tåler ikke trynet på hverandre. Du har hørt om episoden hos Sly, når Van Damme og SS skulle slåss, men SS trakk seg?

  6. June 2011 at 09:04

 2. Silverhawk

  Hmm, alt jeg fikk med meg er at de begge sa nei til å spille i the expendables. Grunnen til at jeg nevnte de to i slutten er at de begge ser ut til å ha flytta til øst europa og spiller in dritt… synes de kunne toppa karieren med en stor film men kan vel drømme lenge om noe sånt etter at de var dumme nok til å si nei til Sly.

  6. June 2011 at 11:47

 3. http://www.movieweb.com/news/the-expendables-2-gets-jean-claude-van-damme-if-it-ditches-steven-seagal

  Skjønner hva du mener, det er der gamle actionhelter havner når karrieren er over. Karrieren til SS er nok over. JCVD har fremdeles en svak puls, men han vil vinne en Oscar som skuespiller, noe som ikke skjer, selv om han er en ganske god skuespiller har det vist seg etterhvert.

  Weapon kan bli spennende, Scott Adkins og JCVD i samme film igjen, The Shepherd: Border Patrol glemmer vi! ;)

  Så en nyere film med SS, aldri igjen! Holder meg til JCVD, holder litt høyere kvalitet kan man si. :)

  6. June 2011 at 12:56

 4. Forresten, kan du aktivere RSS feed, bruker alltid det. Finner det ikke her.

  6. June 2011 at 12:57

  • Silverhawk

   Med RSS feed mener du sånn jeg adda på widgets eller er det noe jeg må slå på for at det skal funke (jeg er litt grønn på sånt, ordna det en gang før men husker ikke hvordan *ler*).

   Jajja, om JC blir med på Expendables 2 så er jo en av to bedre enn ingen :P De kunne jo brukt Vince Sasso til å spille Steven Seagal istedet. Har er jo nesten bedre som SS enn SS selv :P (MadTV om du ikke har sett).

   7. June 2011 at 12:08

 5. Fant RSS nå, nederst på høyresiden. :) Følger normalt sett med på alle themes i WP, og du kan bruke widgets for å få den mer synlig.

  Vince Sasso har jeg sett som SS, glimrende tolkning. Irriterer meg ennå at JC og Sly ikke har spilt en film i sammen ennå, men vil helst at de to skal spille en kompisfilm utenfor Expendables-universet. Sly og Jackie har sagt det i mange år at de ser opp til hverandre og gjerne vil spille i en film sammen, så nå er tiden inne altså. Men nå er vel JC opptatt med en siste farvel til den ekte fansen med den tredje filmen i Armour of God. AWSOME!

  8. June 2011 at 09:20

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 353 other followers